Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

Понад 600 мешканців Попаснянського району звернулись до Попаснянської ДПІ за отриманням адміністративних послуг у січні - квітні 2021 року.

Кожен платник податків має можливість отримати повний комплекс адміністративних послуг. Основним напрямком роботи Попаснянської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області є сервісне обслуговування платників податків.

За 4 місяці 2021 року до Центру обслуговування платників Попаснянської державної податкової інспекції звернулось 635 платників податків. Отримано ними 635 адміністративних послуг в тому числі 56 в електронній формі. Найбільш запитуваними із них є такі:

- послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – 259;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 56;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 180;

- реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 12;

- реєстрація платників єдиного податку – 52;

- надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 48 послуг.

Повідомляємо, що кожен платник податків має можливість отримати повний комплекс адміністративних послуг за адресою м. Попасна, вул. Колюжного 2Б, а також скориставшись персональним робочім місцем в «Електронному кабінеті платника». Нагадаємо, вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua з використанням електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

За допомогою цього сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності тощо.

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до ДПС за телефоном: 0-800-501-007.

Попаснянська ДПІ

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції