Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

В центрі уваги діти

15 вересня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням керівника Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Миколи Ханатова, за участю представників служби у справах дітей, відділів соціального захисту населення та охорони здоров’я, відділу освіти, культури, молоді та спорту міської військово-цивільної адміністрації, представника Сєвєродонецької районної державної адміністрації, медичних закладів, відділу поліції та КЗ «Центр надання соціальних послуг».

На розгляд винесені питання надання дозволу на укладання договору дарування житлового будинку, в якому зареєстровані діти, укладання договору купівлі-продажу житлової нерухомості неповнолітній дитині за згодою його батьків, надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та питання затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На комісію була запрошена матір, яка ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків стосовно 3-х своїх дітей та по відношенню до однієї вчинила насильство. Членами комісії було вирішено передати дітей батькові на спільне проживання. Батькові роз’яснені його права та обов’язки. Відносно матері вирішено ініціювання питання про позбавлення її батьківських прав. Родина, де будуть проживати діти, в подальшому буде взята під соціальний супровід соціальними працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» для надання їй потрібної допомоги.

За результатами засідання по всіх порушених питаннях, комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей.

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції