Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

Стан розгляду звернень громадян у Попаснянському відділі Лисичанської місцевої прокуратури протягом 2021 року.

Протягом 2021 року прокурорами Попаснянського відділу Лисичанської окружної прокуратури, відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» розглянуто 67 звернень, у т.ч. 11 звернень юридичних осіб (у 2020 - 65).

У відділі окружної прокуратури налагоджена робота з приймання звернень громадян, що надходять на електронну пошту та «гарячу лінію».

За вказаний період від громадян та юридичних осіб на телефон «гарячої лінії» надійшло 1 звернення, ще 1 звернення надійшло на електронну пошту відділу, що на рівні минулого року.

Разом з тим, у зв’язку із введенням карантинних заходів, пов’язаних з розповсюдженням гострого вірусного захворювання Соуісі-19 та введенням обмеження на особистий прийом громадян в органах прокуратури, за 2021 рік збільшилась кількість звернень, що надійшли через скриньку для звернень, яка наявна у відділі прокуратури. Так, протягом звітного періоду надійшло 22 таких звернення (у 2020 році - 2).

За результатами розгляду 27 звернень надані роз’яснення (2020 - 26), у задоволені 5 звернень відмовлено (2020 - 1), 3 звернення задоволено (2020- 2), 26 звернень направлені до інших відомств для розгляду та вирішення по суті (2020 - 26).

За результатами розгляду звернень прокурорами відділу прийнято З рішення про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (2020 - 5).

Особистий прийом громадян прокурорами Попаснянського відділу Лисичанської окружної прокуратури протягом звітного періоду поточного року здійснювався відповідно до затвердженого графіку.

Протягом січня-грудня 2021 року на особистий прийом до прокурорів звернулись 6 громадян (2020- 17), за результатами яких надано роз’яснення 4 громадянам, відібрані 2 письмові скарги.

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції