Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

10 серпня 2021 року з робочим візитом до Попаснянської міської територіальної громади завітали заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська та директор Департаменту освіти і науки Луганської ОДА Юрій Стецюк з метою обговорення питань підготовки закладів освіти громади до нового навчального року та осінньо-зимового періоду. В ході зустрічі голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко разом з керівником Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Миколою Ханатовим та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Попаснянської міської ВЦА Оленою Лагутіною обговорили ряд важливих питань стосовно роботи освітніх установ у новому навчальному році. В першу чергу – це матеріально-технічна база закладів, забезпечення установ комп’ютерною технікою, шкільними меблями, обладнанням для кабінетів. Особлива увага приділялась впровадженню системи здорового та безпечного харчування учнів, вимогам до шкільних їдалень, харчоблоків відповідно до чинного законодавства. Катерина Миколаївна акцентувала увагу на проведенні вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед працівників освіти і висловила сподівання, що більшість педпрацівників будуть провакциновані до 1 вересня, і це дозволить почати навчання у закладах освіти без дистанційних процесів.

Відвідали освітні установи, де тривають ремонти в рамках Програми Президента України «Велике будівництво» (кошти Державного фонду регіонального розвитку ): Попаснянську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. №21 (директор Устенко Марина) – капітальний ремонт спортивного майданчика, ОНЗ «Попаснянська ЗОШ І-ІІІ ст.. №1» (директор Шулік Віктор) - капітальний ремонт всього закладу.

На сьогоднішній день у всіх закладах освіти громади проводяться поточні ремонти в навчальних групах, класах, коридорах до підготовки установ до нового навчального року.

У результаті конструктивного діалогу були враховані всі зауваження та рекомендації, надані керівництвом області, та окреслені основні напрямки діяльності закладів освіти Попаснянської міської територіальної громади на новий 2021-2022 навчальний рік.

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції