Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

24 березня 2021 року у місті Попасна на базі КЗ «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг» відкрили спеціалізований підрозділ-притулок для осіб, постраждалих від домашнього і гендерно зумовленого насильства. Відкриття притулку стало можливим завдяки фінансовій підтримці міжнародних партнерів, а саме Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Програми розвитку ООН в рамках реалізації спільної Програми ООН із відновлення та розбудови миру. На відкритті були присутні директорка Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА Елеонора Поліщук, голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко, заступниця Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко, спеціалістка з питань соціальної єдності Програми ООН із відновлення та розбудови миру Ганна Борова, проєктна координаторка програми Фонду ООН у галузі народонаселення Ганна Висоцька, директор КЗ «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг» Дмитро Селегень.

Функціонування такого спеціалізованого закладу можливість забезпечити безпечне цілодобове перебування постраждалих жінок від домашнього насильства та насильства за ознакою статті. А також забезпечити отримання клієнтками закладу комплексної допомоги (соціальних, психологічних, інформаційних, юридичних) послуг на основі оцінки їх потреб та індивідуального підходу до жінки з урахуванням її віку, стану здоров’я та соціального становища. Наявність даного центру сприятиме обізнаності суспільства про гендерно зумовлене й домашнє насильство й про те, як це порушує права людини, розширить доступ до послуг, які підвищують спроможність осіб, постраждалих від насильства, справлятися з викликами , що виникли в результаті насильства.

 

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції