Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Сьогодні, 23 серпня 2021 року, відбулось урочисте підняття державного стягу та історична подія для нашого міста - встановлення всеукраїнського рекорду нашою молодою Попаснянською громадою. Найбільший прапор України, розгорнутий найближче до лінії розмежування, довжина якого сягає 200 метрів, простягнувся вулицею Миру.

Ініціаторами створення найдовшого прапору до 30-ї річниці Незалежності України та встановлення рекорду України стали Сєвєродонецька районна державна адміністрація та Попаснянська міська ВЦА. Цей задум підтримав колектив Будинку дитячої та юнацької творчості і долучились до пошиву прапора керівники гуртків БДЮТ Олена Андреєва та Олеся Лавренко.

Із словами привітання до громади звернувся заступник керівника Попаснянської міської ВЦА Дмитро Хащенко.

Хвилиною мовчання згадали загиблих воїнів, мирних жителів та усіх патріотів України, які віддали своє життя заради нашого щасливого майбутнього. Усі бажаючі долучилися до керівництва та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС на площі Героїв.

А наостанок на підтримку нашого могутнього та славетного українського оберігу – прапора – молодь Попаснянщини взяла участь у синьо-жовтому флешмобі «Україна єдина».

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції