Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

Декларування 2021: власники земельних паїв повинні задекларувати доходи

За словами начальника Попаснянської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області Олега Волошинова, власники земельних паїв площею понад 2 га, у разі надання їх в оренду, повинні задекларувати доходи. Окрім того, подати річну податкову декларацію зобов’язані мешканці громад, які минулого року отримали доходи від надання в оренду сільськогосподарської техніки чи від обробітку землі власною технікою на оплатній основі.

Для подання декларації рекомендуємо декларантам скористатися можливостями Електронного кабінету.

Зокрема, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи».

За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку.

За вибором платника податків декларація подається за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою, поштою або засобами електронного зв’язку.

Нагадуємо, що залишається не так багато часу, щоб задекларувати доходи, отримані у 2020 році. Це потрібно зробити у законодавчий термін, до 1 травня поточного року.

Не відкладайте подання декларації на останній день!


Попаснянська ДПІ Головного управління

ДПС у Луганській області

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції