Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

У січні 2021 році до Центру обслуговування платників Попаснянської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області щодо отримання адміністративних послуг надійшло 88 звернень. Всі звернення були задоволені. Надані адміністративні послуги охоплюють видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше. Про це повідомив начальник Попаснянської податкової Олег Волошинов.

Зокрема, за січень 2021 року видано 37 карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.
Отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 9 мешканців Попаснянського району.

До Попаснянського центру обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи і за реєстрацією розрахункових книжок.

З початку року зареєструвались підприємцями і здійснили реєстрацію платника єдиного податку 9 громадян та 10 платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

У січні 2021 року 19 платника зареєстрували книги обліку розрахункових операцій, з яких 11 – в електронній формі, 2 - здійснили реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій.

Всім платникам які звертаються до Центру обслуговування платників Попаснянської ДПІ пропонується спілкуватись з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»: https://t.me/infoTAXbot та підписуватися на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua
facebook.com/TaxUkraine/
youtube.com/TaxUkraine


Попаснянська ДПІ ГУ ДПС
у Луганській області

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції