Попаснянська міська військова адміністрація

Поштова адреса для листування: 61003, м.Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4

«За дев'ять місяців поточного року від суб’єктів господарювання, які обліковуються у Лисичанському управлінні Головного управління ДПС у Луганській області, надійшло 478 млн 256,1 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» - повідомила начальник управління Ніна Кравченко.

Нарахування та своєчасна повна сплата ЄСВ є запорукою соціального захисту громадян, так як період роботи працівника, за який роботодавцем не сплачені внески, не буде зараховано до страхового стажу.

Посадовець нагадала, що за несплату (неперерахування) або несвоєчасну сплату (несвоєчасне перерахування) єдиного внеску на роботодавців, які допустили зазначене порушення, накладається штраф у розмірі 20 відс. своєчасно не сплачених сум. На суму недоїмки нараховується пеня з розрахунку 0,1 відс. суми недоплати за кожний день прострочення.

Протягом поточного року фахівцями Лисичанського управління до 125 суб’єктів господарювання застосовано штрафних санкцій на загальну суму 186,3 тис. грн та нараховано пені на суму 173 тис гривень.

З метою не допущення порушень за довідками та допомогою просимо звертатися до Центрів обслуговування платників Попаснянської ДПІ (м. Попасна, вул. Калюжного, 2б) та ДПІ у м. Лисичанську (м. Лисичанськ, вул. ім. В.Сосюри, 347), які відкриті для відвідувачів з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 9:00 до 16:45, перерва з 13:00 до 13:45.

 

Лисичанське управління Головного

управління ДПС у Луганській області

Важливо!
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, Державної прикордонної служби України
  • Просимо надавати інформацію про цивільних громадян Попаснянської територіальної громади поранених/загиблих внаслідок ворожих обстрілів для передачі Міжнародному Комітету Червоного Хреста.
  • До уваги внутрішньо-переміщених осіб Попаснянської міської територіальної громади
  • Як вберегтися від коронавірусу
  • Що робити при надзвичайній ситуації


  • Робоча група з розробки Стратегії Попаснянської ОТГ

    Реформа оплати праці

    Реформа оплати праці

    Оперативна інформація

    Оперативна інформація

    Єдина система місцевих петицій

    Електронні петиції